in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020: STRIJELCI OBNAVLJAJU STARE POSLOVNE KONTAKTE, RAK NERVOZAN, DJEVICAMA NEDOSTAJE STRPLJENJE

Rak


Posao: Bez veće nervoze i burnih reakcija se potrudite da zavrsite dogovoreni posao. Nije sve tako crno kao što u pojedinim trenucima mislite. Imate dobrih ideja na na umu, ali nemojte mnogo žuriti sa njihovom realizacijom, opredelite se za smer ka kojem ćete ići.

Ljubav: Nova poznanstva vam deluju obećavajuće. Ukoliko ste pre par dana upoznali neku osobu, smatrate da ona i te kako može da zadovolji vaše kriterijume I da možete sa njom ostvariti komunikaciju na duže staze. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Pojačana nervoza može loše uticati na vaš digestivni trakt. Više spavajte i manje se nervirajte. Šetnja bi vam prijala.

Lav


Posao: Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.

Ljubav: Razgovor sa partnerom vam može biti odličan ventil obzirom da poslovnu tenziju prenosite i na vaš odnos. Opustite se, nije sve tako crno, radujte se zajedničkim trenucima, razgovarajte o temama koje vas opuštaju i uživajte uz čašu dobrog vina.

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam se može pogoršati ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti. Izbegavajte stresne situacije i ljude koji negativno utiču na vas.

Devica


Posao: Fali vam energije i elana da poslove završite do kraja postavljenog roka. Kao da ste se istrošili i nemate volje da stvari privedete kraju. Ukoliko mislite da ne možete sami sve zavrsiti konsultujte se sa nekim ko bi mogao da vam da smernice u radu. Oni koji su bez posla, ne nailaze na prave ponude.

Ljubav: Nedostatak motivacije i pad energije, utiče negativno na vaš odnos sa partnerom, ukoliko ga imate. Ukoliko ste slobodni ne nalazite dovoljno inspiracije u suprotnom polu da preduzmete nešto i potrudite se da pronađete osobu sa kojom biste mogli ostvariti dublji kontakt.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja. Trenutno neraspoloženje možete neutralistai aktivnostima koje volite. Šetajte što više i boravite u prirodi na svežem vazduhu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: TEŠKO ĆEŠ ODOLJETI MOGUĆNOSTI LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020: RIBE SU KONAČNO SPOKOJNE, ŠKORPIJE ĆE UPOZNATI NEKOG NOVOG, VAGE ULAZE U OZBILJNU VEZU