in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL 2020: STRIJELCI OBNAVLJAJU STARE POSLOVNE KONTAKTE, RAK NERVOZAN, DJEVICAMA NEDOSTAJE STRPLJENJE

Vaga


Posao: Ukoliko danas potpisujete neki ugovor obratite pažnju na legalnost istog. Možda ćete imati primedbe i na sam tekst ugovora. Voljni ste da posao završite onako kako mislite da treba. Smetaju vam saveti pojedinih osobe za koje smatrate da i nisu toliko kompetentni da daju sud o važnim poslovnim pitanjima.

Ljubav: U ljubavnom životu stvari se odvijaju u dva smera. U jednom trenutku ste raspoloženi za potrebe i komunikaciju sa partnerom u drugom trenutku vam smeta što partner hoće da razgovara sa vama o mnogim temama. Imajte više razumevanja za svog partnera.

Zdravlje: Povremene promene raspoloženja će danas biti izražene. Obratite pažnju na kardiovaskularne smetnje. Ukoliko imate hroničnih problema obratite se lekaru.

Škorpija


Posao: Danas ste svesni svojih kvaliteta i pohvala koju dobijate od strane nadređenih vam i te kako prija. Trudite se da ostavite pozitivan utisak i imate stav nekoga ko je i te kako odgovoran. Dan je pogodan i za moguće pokretanje sopstvenog biznisa.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, danas imate želju da se posvetite svom partner što je više moguće. Smatraćete da vaš partner to i zaslužuje, jer vam uporno i svakodnevno pruža podršku u svim vašim poduhvatima. Spremite mu malo prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja danas. Raspoloženi ste i vedri. Čuvajte se povreda zglobova usled neke aktivnosti.

Strelac

Posao: Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.

Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. APRILA 2020: TEŠKO ĆEŠ ODOLJETI MOGUĆNOSTI LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020: RIBE SU KONAČNO SPOKOJNE, ŠKORPIJE ĆE UPOZNATI NEKOG NOVOG, VAGE ULAZE U OZBILJNU VEZU