in

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2019: OVO JE DAN ZA PREDAH, ODMORITE TIJELO I DUH

Jarac

POSAO
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.
LJUBAV
Nalazite se u emotivnom neskladu u odnosu na svoje želje i mogućnosti koje Vas prate. Više Vam smeta partnerovo euforično raspoloženje, nego osećaj rezignacije i emotivna nesigurnost.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Vodolija


POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu, budite realni.
LJUBAV
Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Ribe


POSAO
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Na sreću, dobijate podršku
LJUBAV
Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavođenja koja u Vama podstiče osećaje radosti. Uz voljenu osobu, uvek postoji lepši i uzbudljiviji deo stvarnosti.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2O19: BLIZANCE ČEKA PRILIKA ZA POZNANSTVO I MOŽDA OZBILJNU VEZU, LAVOVI SE BORE SA PREPREKAMA

HOROSKOP TI OTKRIVA NAKON KOLIKO LJUBAVNE VEZE ON ZAISTA POSTAJE TVOJ MUŠKARAC I POLUDI ZA TOBOM