in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2020: ODLIČAN DAN ZA SVE VRSTE POSLOVA, POBOLJŠANA KOMUNIKACIJA SA OKOLINOM

Ove srede sledi nam jedna lepa konjunkcija Sunca i Merkura, pri čemu su oboje u Ribama. Ovo je njihov drugi susret i sleduje im još ukupno pet ove godine. Svaka konjunkcija Sunca i Merkura obeležava neki kraj ciklusa i pokreće novi. Ovo je odličan period za sve vrste poslova, gde je reč ključni faktor i oruđe. Ovo je vreme povećane potrebe za komunikacijom u bilo kom obliku, posebno sa osobama koje su ključne figure u vašim životima i prema kojima gajite veliko poštovanje.

Ovan


POSAO
Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.
LJUBAV
Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.
ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

Bik


POSAO
Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga se naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.
LJUBAV
Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.
LJUBAV
Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: CILJ VAM POSTAJE JASNIJI NEGO IKADA, PUNI STE DOBRE ENERGIJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE POTREBA ZA SLOBODOM I UŽIVANJEM KAKVU DUGO NISTE IMALI