in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2020: ODLIČAN DAN ZA SVE VRSTE POSLOVA, POBOLJŠANA KOMUNIKACIJA SA OKOLINOM

Vaga


POSAO
Uspeh koji ste ostvarili daje vam za pravo da primenite nova pravila u nekoj saradnji. Delujete neskromno i umete da preterujete u svojim zahtevima.
LJUBAV
U velikom emotivnom zanosu lako zaboravljate na dodatnu meru opreza. Ako ste slobodni prate vas interesantni susreti. Inspirisani ste za ulazak u novu emotivnu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija


POSAO
Imaćete sjajne ideje kako da unapredite jednu poslovnu saradnju. Istovremeno će biti aktuelno i pitanje nekih međuljudskih odnosa, što može nepotrebno da vas iscrpi.
LJUBAV
Slobodni će uživati u pažnji suprotnog pola u ovom periodu. Savet je da ne obnavljate neke stare kontakte. Danas popričajte sa partnerom o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE
Pazite se povreda ekstremiteta.

Strelac


POSAO
Bićete diskretni i efikasni u isto vreme. Imaćete mnoge adute u svojim rukama, pa ako postoji nešto što ste želeli da pokrenete ili da prezentujete, ovo je dan dobri za to.
LJUBAV
Ukoliko ste sami, ne propustite priliku za izlazak i druženje sa vama prijatnim ljudima. Pošto aspekti govore da ćete spontano ući u razgovor sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili u društvu prijatelja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: CILJ VAM POSTAJE JASNIJI NEGO IKADA, PUNI STE DOBRE ENERGIJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE POTREBA ZA SLOBODOM I UŽIVANJEM KAKVU DUGO NISTE IMALI