in

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA TI JE PRIJATELJICA: LAŽNA ILI SRODNA DUŠA

VAGA – društvena prijateljica

Uvijek ste otvoreni za nova prijateljstva i obožavate upoznavati nove ljude. Društveni ste i nije vam problem uspostaviti komunikaciju s nepoznatim ljudima pa baš poput blizanaca brzo i lako sklapate nova prijateljstva.

Sposobno ste započeti razgovor s potpunim strancem koji će naposljetku postati pravi prijatelj. Svjesni ste da imamo samo jedan život i želite ga iskoristiti maksimalno stoga ste uvijek dio „akcije“ i ne želite biti pasivni promatrač.

ŠKORPION – prijateljica za zauvijek

Vaša odanost prema najboljim i pravim prijateljima je neslomljiva. Zaštitnički ste nastrojeni i ne dozvoljavate da ih itko povrijedi, a ako to netko i napravi – vi ćete tu osobu zauvijek otpisati.

Za vas su prijatelji obitelj, ako ne i više od obitelji. Znate čuvati tajnu pa će vam se prijatelji uvijek obratiti kada se nekome trebaju povjeriti.

STRIJELAC – vječni optimist

Uvijek ćete izmamiti osmijeh na licu svojih prijatelja. Znate kako ih oraspoložiti i popraviti im najcrnji dan. Vi ste vječni optimist i dajete sve od sebe da i vaši najdraži ljudi usvoje takav način razmišljanja.

Pravi ste sanjar i vjerujete da je sve moguće pa ćete uvije ohrabrivati prijatelje na njihovom životnom putu bez obzira na to kakve su si ciljeve postavili. Volite i riskirati što možda nije svima po volji, ali nitko vas zbog toga ne osuđuje. Dapače, dive vam se zbog toga i prava ste im inspiracija.

KOJA ŽENA PO HOROSKOPU VARA U VEZI: VAGA VERNA SAMO SEBI, RIBA SE PRETVARA U ROBINJU

NEOPROSTIVE NAVIKE I OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ZBOG KOJIH PUCAJU VEZE: ŠKORPIJA LAŽE, OVAN POSESIVAN