in

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI VOLI CEO SVET I ZALAŽE SE ZA BOLJE ČOVEČANSTVO

Verujte pričama o Vodolijama. One vole ceo svet, zalažu se za slabije, za očuvanje eko sistema, za bolji svet i bolje sutra, za bolje covečanstvo.

Nove “lude” ideje, nepredvidivo ponašanje, promena raspoloženja, samo su neke od osobina rođenih u ovom znaku. Mašta je za nju reč koja otvara vrata njenog srca (ili sobe). Najjači afrodizijak je intelekt začinjen sa malo kapi avokada.

Horoskop za ovu godinu obećava, ali tu su i poslovi u kojima ona more da bude istrajna. Obavezno uvođenje reda u svakodnevicu u kojoj vlada  kreativni haos. I naravno raspremanje stana od žurke. Nova ljubav je na pomolu.

Žena koja ima privilegiju da bude Vodolija je ona koja može biti inspiracija dizajnerima za predstojeću sezonu. Te žene ne prate slepo modne trendove, jer moda kao da prati njih. U stanju su da spoje nespojivo, i izazovu divljenje ili čuđenje okoline, dok će već sutra većina slediti diktate upravo ovih dama. Intelektualci, vizionari, brbljivi, ćutljivi. Svakakvi, a najviše svoji.

Vintage trgovine, buvljaci, second handovi, su jedan od mnogih sinonima za dobru zabavu žena rođenih u ovom znaku. Odabirom pravih odevnih kombinacija, izgledom podsećaju kao da dolaze sa modnih pista Njujorka ili Milana. Inspirativna, uvek “sveža”, isfenirana, zadovoljna, emotivna, duhovita, potencijalni modni diktator.

Vodolije bolje nego drugi znaju da niko nije savršen, i poput svih “usijanih glava” one imaju opravdanje za sve, jer “neki to vole vruće”. A zna se i ko.

AKO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK IMAŠ U SVOJOJ OKOLINI SIGURNO TI IDE NA ŽIVCE

SAMO ON LJUBI OVAKO: POLJUBAC ZBOG KOGA ĆE TE OTKINUTI NA NJEGOV HOROSKOPSKI ZNAK