in

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Neki će se konačno zaljubiti, dok će drugi otkriti manipulaciju

Ovan:

Eh, dragi Ovnovi, ovaj mesec neće biti lagan, ali ne brinite, zato smo mi tu da vam pomognemo. Imamo nekoliko saveta za vas – želite više nezavisnosti? Ajde, jasno nam je, ali nemojte da zanemarite vašeg partnera! I ako dođe do nesporazuma, nemojte biti neozbiljni i ignorišite ih, odmah se pogledajte u oči i razgovarajte. Samci, držimo palčeve za vas – ova godina može biti vaša godina!

Bik:

Dobrodošli, Bikovi, u mesec kada možete planirati velike stvari! Putovanja, kupovina, sve što vam srce želi, to je sada vreme za to. A oni koji su u potrazi za ljubavlju, znajte da će se vaši snovi ostvariti. Ali, pažnja, nemojte se brzati i ne pravite greške – neki odnosi ne smeju biti požurivani.

Blizanci:

Ovaj mesec Blizanci će se naći u situacijama gde će imati priliku da upoznaju nekoga novog, zanimljivog i drukčijeg. Ovo je pravi momenat da razmrdaju svoj život i izađu iz svoje zone komfora. Ostanite otvoreni i isprobajte nove stvari, a vaša veza će napredovati na novi nivo. Možda čak otkrijete zajedničku strast!

Moćan astrološki događaj nakon više od 200 godina – PLUTON je ušao u VODOLIJU: Vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života

LJUBAVNA TABELA: Broj preklapanja tebe i tvog partnera otkriva hoćete li biti srećni u ljubavi