in

Moćan astrološki događaj nakon više od 200 godina – PLUTON je ušao u VODOLIJU: Vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života

Zamisli, Pluton je prvi put posle dve stotine godina prešao u Vodoliju! To je toliko retko da je to jedan moćni astrološki događaj. A šta to zapravo znači? Pa, Pluton upravlja svim onim tajnim i nevidljivim u vašem životu – kao što su vaše emocije, tajne, istina, laži, i vaša intuicija. On će raditi na transformaciji svega u vašem životu iznutra ka spolja, i naučiti vas da ono što potiskujete najviše u sebi zapravo ima najveću moć nad vama.

A sada, Pluton u Vodoliji donosi nezavisnost, slobodu, istraživanje, avanturu i istinu koja se nikada ne može poreći! Ovo je vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života. Uzmite u obzir gde se nalaze Vodolija ili Pluton u vašoj natalnoj karti, kako biste dobili najbolju predstavu o tome šta da tražite.

Pluton će se preseliti u Vodoliju 23. marta 2023. i ostati direktan do 1. maja 2023. kada postaje retrogradan. Onda će biti retrogradan u znaku Vodolije do 11. juna pre nego što ponovo uđe u Jarca. Pluton će ostati u Jarcu do 20. januara 2024, kada će ponovo ući u Vodoliju do 1. septembra 2024. Nakon toga, biće u Jarcu samo na kratko dok se kreće retrogradno od 1. septembra do 19. novembra 2024.

Ali to nije sve! Pluton će ostati u Vodoliji od 19. novembra 2024. do 8. marta 2043. To je čak 19 godina! Zato, gledajte kako se vaš život menja, i zapamtite da će se ovi obrasci ponavljati i narednih godina. Promene se ne dešavaju preko noći, posebno kada je povezana sa većom slobodom. Ali polako, ali sigurno, Pluton u Vodoliji će doneti duboke transformacije u vaš život.

Što se tiče vašeg horoskopskog znaka, evo nekoliko saveta! Ako ste Ovan, usmerite svoju energiju na zajednicu. Bikovi, ovo je vreme za promene u vašem poslovnom životu. Blizanci, vaša filozofija života će biti izazvana. Rakovi, fokusirajte se na svoje strahove i emocije. Šta god da vam Pluton donosi, budite otvoreni za promene i prepustite se avanturi!

Ovan Fokusiraj se na zajednicu! Vodolija vlada tvojom 11. kućom, što znači da ćeš osetiti potrebu da pronađeš najautentičniju verziju sebe. Ovo će te odvesti na novu stazu, a neke ljude će izbaciti iz tvog života.

Bik Posveti se karijeri! Vodolija vlada tvojom 10. kućom, što znači da će biti značajnih promena u tvom profesionalnom životu. Možda ćeš promeniti posao ili čak pokrenuti sopstveni biznis, pa se posveti tome što te stvarno uzbuđuje.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Ako si spremna da se zakuneš na večnu ljubav – sad je pravo vreme!

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Neki će se konačno zaljubiti, dok će drugi otkriti manipulaciju