in

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: BORITE SE ZA NOVE PRILIKE

Vaga

Vaši ambiciozni planovi i grandiozni projekti će biti realizovani do sredine aprila. Da biste u tome uspeli, veoma je važno da se ne plašite rizika. Ovo je takođe odličan period za rešavanje sukoba, pomirenja i pronalaženje zajedničkog jezika ne samo sa voljenima, već i sa neprijateljima. Možda ćete osećati veću potrebu za ravnotežom, harmonijom i razvojem odnosa nego inače. Krajem meseca se aktivno uključite u  kulturna događanja.

Škorpija

U prvoj nedelji u mesecu, predstavnici ovog znaka če osetiti gubitak snage i apatiju. Pred vama je mesec pun neizvesnosti i neočekivanih obrta. Međutim, nemojte pokušavati da sve uradite na vaš način jer to može stvoriti nepotrebne poteškoće. Odvojite vreme da sagledate i shvatite svoje prave želje i potrebe i pokušajte da shvatite zašto ne postižete ono što želite. Radite na jačanju imuniteta i sprečite hronične bolesti.

Strelac

Strelac će imati veliku priliku da napreduju kada je karijera u pitanju, tek nakon određene napredne obuke. U ovom periodu treba da steknete nova znanja i da se usavršavate. Ako želite da poboljšate svoje materijalno stanje, morate biti odlučni i pristati na ponudu poslodavca. Možda ćete biti poslani na važno poslovno putovanje u drugi grad, ali nemojte dozvoliti da vas to uplaši jer je to korak napred ka ostvarenju cilja. Nemojte zaboravljati da imate vreme za odmor i da brinete o sebi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 07. APRILA 2024: KAD BI SE MALO OPUSTILI, SVE BI IZGLEDALO DRUGAČIJE. RAZMISLITE

NEDELJNI HOROSKOP OD 08. DO 14. APRILA 2024:ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV ĆE POTRAŽITI NA OBIČNIM MJESTIMA I BEZ PRITISKA