in

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: BORITE SE ZA NOVE PRILIKE

Jarac

Mnoge predstavnike znaka će proganjati misli o dugoočekivanom odmori. Međutim, da biste uspeli da organizujete da se to dogodi, moraćete mnogo da radite. Realizacija važnih projekata će vam pomoći da steknete finansijsku nezavisnost i moći ćete da priuštite ono o čemu ste sanjali. Međutim, neophodno je da imate plan B jer viša sila može da poremeti sve vaše planove, a onda ćete možda ostati bez ičega. Ulažite u sopstveni razvoj.

Vodolija

Prva polovina meseca će pružiti Vodoliji priliku da sa kritične tačke gledišta preispitate već preduzete akcije. Nemojte odustajati od ovoga. Ako je potrebno, usporite. Moguće je da ćete imati poteškoće na poslu, a da bi se sve rešilo, moraćete da se oslobodite želje da sve uradite sami. U vašem ličnom životu, sve može postati pomalo zbunjujuće. Nemojte odjednom presecati i odgurivati ljude naglo. Vreme je za pažljive razgovore, a ne za skandale.

Ribe

Početkom meseca, moći ćete da rešite nagomilane finansijske i radne probleme. Završićete tekuće poslovne pregovore i projekte. Sredinom meseca, imaćete priliku da sklopite profitabilan posao ili sklopite korisno poznanstvo. Verujte svojoj intuiciji i unutrašnjem glasu. Na ličnom planu, neophodno je da sredite svoja osećanja i želje da biste razumeli šta hoćete od života. Izražavajte osećanja sa oprezom i pokušajte da ne budete previše zahtevni prema drugima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 07. APRILA 2024: KAD BI SE MALO OPUSTILI, SVE BI IZGLEDALO DRUGAČIJE. RAZMISLITE

NEDELJNI HOROSKOP OD 08. DO 14. APRILA 2024:ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV ĆE POTRAŽITI NA OBIČNIM MJESTIMA I BEZ PRITISKA