in

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: BORITE SE ZA NOVE PRILIKE

Rak

Predstavnici ovog znaka će imati odlične prilike da ojačaju i unaprede odnose sa porodicom ili voljenom osobom. Veoma je važno da vodite računa o potrebama i osećanjima drugih. Stvorite prijateljsku atmosferu u svom domu i pokušajte da poboljšate uslove života. Intuicija će verovatno biti jaka, pa slušajte i svoja osećanja za donošenje odluka.

Lav

Lavovi će biti pod velikim uticajem ljudi oko vas. Zbog toga je veoma važno da odaberete ko će biti u vašem krugu. Izbegavajte toksične ljude, ali se nemojte u potpunosti izolovati. Tokom ovog meseca ćete možda osetiti potrebu da se izrazite i ostvarite svoje ciljeve više nego inače. Ovaj priliv pozitivne energije iskoristite i pri donošenju odluka i na poslovnom i na ličnom planu. Ukoliko primetite da je vaša veza došla do problema, pokušajte da poradite na tome.

Djevica

Ukoliko imate neke zanimljive ideje, onda bi sada trebalo da ih predstavite. Veoma je verovatno da će vaše najoriginalnije ideje dobiti zeleno svetlo. Međutim, da biste radikalno poboljšali svoju finansijsku situaciju morate da se potrudite na poslovnom planu. Oslonite se na svoju organizovanost i pedantnost. Možda ćete sad osećati potrebu da uđete u vezu, pa paćljivo osmotrite ljude oko sebe. Možda se tu krije potencijalni partner.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 07. APRILA 2024: KAD BI SE MALO OPUSTILI, SVE BI IZGLEDALO DRUGAČIJE. RAZMISLITE

NEDELJNI HOROSKOP OD 08. DO 14. APRILA 2024:ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV ĆE POTRAŽITI NA OBIČNIM MJESTIMA I BEZ PRITISKA