in

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MAJA 2020: NEKI ĆE SE MUČITI S MOGUĆNOŠĆU TAJNE LJUBAVNE VEZE

Vaga

LJUBAV: Sad već možete lakše komunicirati s voljenom osobom. Tako će na dnevni red doći i preispitivanja nekih dvojbi iz vaše ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad se počnete povjeravati jedno drugom.
KARIJERA: Suradnja između vas i drugih obnovit će se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi ćete se trebati naći u novoj ulozi. Trebat će vam neko vrijeme da se prilagodite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

Škorpion

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, partner će biti sklon više se vezati za vas. Ipak, nešto će nedostajati. Kasnije ćete shvatiti što je to.
KARIJERA: Osjetit ćete blagi pad interesa za posao. Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno. Na neki način, najbolje će biti onima koji ne rade.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tko može, neka putuje.

Strijelac

LJUBAV: Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite što je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima.
KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćete ambiciozni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobodite se napornih ljudi.

Jarac

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevnici.
KARIJERA: Uvidjet ćete da se umarate, te da vam treba dva put više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. Vi to dobro znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

Vodolija

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodit ćete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbjegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe točke.
KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. neki ćete pokrenuti nadređene da razmislte o planovima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete manjak energije.

Ribe

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačit će čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.
KARIJERA: Radni tjedan bit će šaren. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati. Budite budni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedite svoj unutrašnji glas.
NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Rak, Ribe, Djevica

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020: RAZOČARANI STE U VOLJENU OSOBU VEĆ NEKO VREME

VEČNA TAJNA TVOJE SUDBINE: IZABERI JEDNU KNJIGU I SAZNAJ ŠTA TI NOSI BUDUĆNOST