in

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNA 2019: OVO JE NEDELJA U KOJOJ ĆE NAJVIŠE UŽIVATI BLIZANCI, ŠKORPIONI I OVNOVI A EVO I ZAŠTO

Rak

LJUBAV: Sve ćete se više baviti onim unutrašnjim, premda nećete zanemariti društvo. Ipak, što se emocija tiče, proroadit će vaša introvertirana faza koja je zaista rijetka. Neki će ljubomorno čuvati svoju ljubav i neće je pokazivati nikome.
KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke koji nisu iz mjesta gdje vi radite. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne suradnje. Bit ćete suradnik otvoren za sve.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je posjet naporne rodbine.

Lav

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi vam donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevnici.
KARIJERA: Niste potpuno svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite preskromni.

Djevica

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner će biti sklon više se vezati za vas. Samci će često izlaziti.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizirati. Ova spoznaja potaknut će vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će vam energije da ih odmah ostvarite.
ZRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

JEDNA OSOBINA KONTROLIŠE TVOJ ŽIVOT: OVO JE PRIRODNI INSTINKT TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN 2019: OVO JE DAN ZA ADRENALIN, UŽIVANJE, PUTOVANJA, SREĆU I RADOST