in

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati

VAGA

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će prolazno turbulentno razdoblje gdje će trebati pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, primijetit ćete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi raditi s više zadovoljstva. Vaše ideje bit će dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

ŠKORPION

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se rastužiti i dalje je tu. Zato se kontrolirajte i vjerujte u ljepšte sutra. Ono je pred vratima.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procjenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomizirate sa svojim snagama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

STRIJELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije zbog sporta. Tako ulazite u zamku iluzija. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete vjerojatno imati priliku pokazati koliko ste ljubazni i uslužni u svom radu. Bit će to dobrodošao izazov koji ćete objeručke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente.
ZDRAVLJE&SAVJET: Obuzdajte svoju potrebu za akcijom pod svaku cijenu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. NOVEMBRA 2022: Trebate otvoriti oči, jer je ljubav tu, iza ćoška

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve