in

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali

VAGA

LJUBAV: Vjerojatno ćete postati pomalo tupi jer već neko vrijeme ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidan status quo u svojoj vezi. Učinite tako.
KARIJERA: Pred vama su novi zanimljivi zadaci. Najljepše je što su povezani s nizhom kontakata ili putovanja, a vi to volite. Ipak, ne srljajte, nego prvo dobro sagledajte što vam se nudi, odvažite ispravno sve elemente, te tek onda djelujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite pošteni ne samo prema sebi, nego i prema drugima.

ŠKORPION

LJUBAV: Većinu ovih dana provodit ćete ili u samoći ili u čežnjama. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav uglavnom će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Sve je na svom mjestu.
KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Neki odgovori još će izostati, no kasnije će doći.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama. One nisu važne.

STRIJELAC

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite odražava se na vaše osobne odnose jednako raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. Vi ćete vjerojatno prolaziti sve te reakcije, ali vaša snaga bit uvijek prisutna u svemu.
KARIJERA: Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez puno briga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro i opustite se.

Mesečni horoskop po CIGANSKIM kartama za februar 2024: Čeka te LJUBAVNIK, ljubomora ali i SREĆA

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Velike promene i neočekivani zaokreti u ljubavi