in

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali

RAK

LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog spola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Bit će mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Oni pravi osjećaji bit će još na čekanju.
KARIJERA: Nakon što proanalizirate postignuto, nastavit ćete razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ovaj tjedan. Neka vam to ne živcira.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte se zamarati nevažnim stvarima.

LAV

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama proživljavat će novu renesansu. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti ako budete slijedili želje druge strane. U protivnom, bit će malih rasprava.
KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak maotivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete pričati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

DJEVICA

LJUBAV: Male frustracije bit će zanemarivog karaktera, a komepnzirat ćete ih dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će nakratko pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja, ali između njih i partnera sve je u redu.
KARIJERA: Hvatat će vas nervoza kad će trebati komunicirati i surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko otvoreni i inventivni kao vi i da ponekad nekom treba progledati i kroz prste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Živjet ćete u svom svijetu mašte.

Mesečni horoskop po CIGANSKIM kartama za februar 2024: Čeka te LJUBAVNIK, ljubomora ali i SREĆA

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Velike promene i neočekivani zaokreti u ljubavi