in

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali

JARAC

LJUBAV: Malo veće strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lijepo i ugodno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog spola rado će vas pozivati u svoje društvo.
KARIJERA: Možda ćete se morati još malo pomučiti i boriti za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo se nemojte dati jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onog što sad možete napraviti i ne očekujte ništa više od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.

VODOLIJA

LJUBAV: Gdje god izašli osjećat ćete se ugodno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im lijepa riječ širom otvara svoja vrata.
KARIJERA: Napredovanje u karijeri bit će izgledno, a nije zanemariva ni financijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dijela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.

RIBE

LJUBAV: Ovih dana kombinirat ćete dva privatna stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti zvijezda večeri, a već drugi dan običač čovjek iz dućana. Srce će biti malo sivo.
KARIJERA: Gledat ćete što bolje iskoristiti priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga raditi i prekovremeno. Bit će i onih koji će biti pozvani da se jave na posao i vikendom zbog neodgodivog projekta ili da spase cijelu stvar.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete hrabri i borbeni.

Mesečni horoskop po CIGANSKIM kartama za februar 2024: Čeka te LJUBAVNIK, ljubomora ali i SREĆA

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Velike promene i neočekivani zaokreti u ljubavi