in

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA 2019: AKO JOŠ TRAŽITE SRODNU DUŠU, OBRATITE PAŽNJU NA OSOBE IZ SVOG RADNOG OKRUŽENJA

Rak

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivirana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.
KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama. Krećite se.

Lav

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato se ne trebate truditi previše, nego samo imajte otvorene oči i reagirajte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karakterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite na prehranu. Uživajte, ali ne pretjerujte.

Djevica

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćete zadovoljni i bez velikih prohtjeva.
KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno prezentirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijaliziran posao.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu i u prirodi.

DNEVNI ZA 27. JULI 2019: UKOLIKO PLANIRATE NEKE SUSRETE U LJUBAVNOM POGLEDU, SAČEKAJTE DA OVAJ DAN PROĐE

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JULI 2019: POČETAK JEDNOG SJAJNOG PERIODA U KOM ĆETE BITI FOKUSIRANI PONAJVIŠE NA SEBE