in

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA 2019: AKO JOŠ TRAŽITE SRODNU DUŠU, OBRATITE PAŽNJU NA OSOBE IZ SVOG RADNOG OKRUŽENJA

Vaga

LJUBAV: Vaše čežnje bit će jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušat će s njim (njom ) podijeliti svoje frustracije. Vezani će osjećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako primjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji bit će prolazni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige.

Škorpion

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete dati sve od sebe da se uljepšate, a primijetit ćete i to da vas osoba suprotnog spola stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bit ćete uspješni.
KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite otvoreni za to.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

Strijelac

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Primijenite savjete za koje vjerujete da su dobri.
KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaju pametan i promišljen pristup. Također ćete trebati sve više surađivati s kolegama, a nerijetko tako da stvarate ili prihvaćate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan malo mira samo za sebe.

DNEVNI ZA 27. JULI 2019: UKOLIKO PLANIRATE NEKE SUSRETE U LJUBAVNOM POGLEDU, SAČEKAJTE DA OVAJ DAN PROĐE

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JULI 2019: POČETAK JEDNOG SJAJNOG PERIODA U KOM ĆETE BITI FOKUSIRANI PONAJVIŠE NA SEBE