in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. APRILA 2020: NIKAKO DA DOSEGNETE ONO ČEMU TEŽITE U LJUBAVI, NEMOJTE BORITI S NEČIM ŠTO NEMA SMISLA

Vaga

LJUBAV: Iako će vas idući dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bit ćete podložni neprimjerenim reagiranjima, te stoga i eliminiranju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.
KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bolje se organizirajte.

Škorpion

LJUBAV: Napokon ćete se osjećati sigurnije u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami plijenit će pažnju drugih svojom vedrinom.
KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade Učinit će to i više nego uspješno i zato će ih drugi cijeniti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobađat ćete se iluzija.

Strijelac

LJUBAV: Premda ćete objektivno imati dobar vjetar u leđa u ljubavi, svako malo činit ćete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelijepo.
KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Prilika jest tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Volite sebe kao i druge.

KORONA HOROSKOP: SAZNAJ ŠTA TE OČEKUJE POSLE PANDEMIJE, BANKROT ILI RESTART

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020: STRIJELAC BLISTA NA POSLU, RAK SAM SEBI UDOVOLJAVA