in

NIGDJE BEZ MAMICE: OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI MAMINI SINOVI I MAZE

Neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje. Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako… A ova tri znaka zvjezdano su ugroženi:

3. Rak

Osjećajni rakovi trebaju snažno rame svoje mame kako bi mogli plakati o svemu i svačemu. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života te redovito maratonski telefonira s majkom.

Kad hodaš s takvim dečkom, moraš biti svjesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

2. Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju si ništa dokazati od bilo koga. Ali, postoji jedna iznimka – njihova mama. Ona će uvijek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu.

Čak i kad je odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim područjima. Kako bi bila u tijeku, on se s njom nalazi najmanje jednom tjedno na kolačima i kavi.

1. Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole razmišljati o ozbiljnim stvarima. Zašto i bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvijek obrate svojoj mami.

On joj čak ponekad nosi rublje da mu opere i da mu nešto fino skuha. On voli (i treba!) svoju mamu za sve i sva. Bez nje bi život bio puuuno zamorniji.

ŠTA ĆE TVOJA DJECA MISLITI O TEBI: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA ĆEŠ BITI MAJKA

NAJČEŠĆE SE RAZVODE MUŠKARCI U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA