in

ŠEST STVARI KOJE USPEŠNE ŽENE RADE SVAKOG MESECA BEZ ODLAGANJA

Tajna uspeha se krije u malim stvarima i savršenoj organizaciji, a uspešne dame bez razmišljanja i odlaganja svakog meseca rade ove stvari.

6. Bekapujte važne podatke

Nemojte razmišljati ni sekunde šta ćete raditi ako vam se hard-disk pokvari već na vreme sačuvajte svoje važne podatke. Sada to možete uraditi i onlajn i ne zaboravite da zaštitite i telefon.

5. Vežbajte

Bez obzira na to da li je u pitanju 30 minuta šetnje tri puta nedeljno ili neki ekstremni sport, važno je da pronađete koja vrsta rekreacije vam odgovara, zatim napravite precizan fitnes plan i pridržavajte ga se.

4. Držite budžet pod kontrolom

Jako je važno da uvek imate jasan uvid u svoje prihode i rashode i bar okviran finansijski plan.

3. Čitajte knjige

Znamo da tokom PMS-a imate želju da pojedete kilogram čokolade, pogledate najlošije emisije ili najpatetičnije filmove i u takvim trenucima slabosti je to potpuno opravdano. Međutim, u normalnim situacijama potrudite se da se okružite što boljim stvarima i najboljim ljudima. Ako se pitate šta uspešne žene rade u slobodno vreme van posla, odmah ćemo vam otkriti tajnu da one imaju jednu sjajnu naviku – čitaju knjige koje će ih opustiti, ali i naučiti nešto novo.

2. Vreme samo za sebe

Ubrzan ritam života zahteva da odvojite neko vreme za sebe i napunite baterije. Zato koliko god želeli da sve svoje obaveze završite na vreme, ne zaboravite na sebe i da se nagradite za sve što ste postigli i izdržali u toku meseca. Makar to bila samo mirišljava, penušava kupka i muzika, priuštite sebi trenutke zadovoljstva i relaksacije, ali i dovoljno sna

1. Nađite nov način da uštedite novac

Nije vam potreban veliki plan da biste uštedeli i uspeli da oporavite svoj budžet. Verovali ili ne, ali sitne uštede mogu znatno da unaprede vaš mesečni budžet.

DOBROG MUŠKARCA JE NAJTEŽE VOLETI A EVO I ZAŠTO

NIJE SVE U IZGLEDU: EVO KOJA ZANIMANJA NAJVIŠE PALE MUŠKARCE A KOJA ŽENE