in

STIŽE POMRAČENJE SUNCA 20. APRILA: 4 znaka će biti posebno pogođena a samo jednog očekuje talas ljubavi koji traje do jeseni

Čuj, čuj! Već se šuška da će se Sunce sakriti u četvrtak, 20. aprila 2023. godine! Ovo događanje poznato kao Pomračenje Sunca dešava se kada Mesec odluči da se provuče između Sunca i Zemlje, te tako baci hlad na naš dragi Sunčev sjaj. Ali ne brini, ovo nije ništa neobično, jer se ovakve stvari dešavaju skoro svakih šest meseci!

Astrolozi su, naravno, već uzeli lupu i krenuli da istražuju koji horoskopski znakovi će najviše osetiti posledice ovog pomračenja. Za Ovnove se priprema potpuno otkriće ličnog identiteta, kao i nova energija koja će ih naterati da se izraze autentično i da se upuste u smele podvige u ljubavi. Ipak, ne zaboravite da će biti potrebno da se oslobodite onoga što više ne služi i da budete otvoreni za transformaciju.

Rakovi će, sa druge strane, dobiti priliku da se lati veće odgovornosti u poslu i da izgradi snažniji odnos sa članovima porodice. Ako ste ikada osećali da vam nedostaje samopouzdanja, sada je pravo vreme da sebi date ono što ste propustili u detinjstvu!

Vage će dobiti priliku da ojačaju svoje odnose sa drugima, posebno u partnerstvima, dok će Jarčevi moći da se posvete svom emocionalnom blagostanju i da rade na izlečenju sopstvenih rana. Sa ovim Pomračenjem Sunca, sve su mogućnosti otvorene za velike promene i transformacije, pa se pripremite za avanturu!

Jarac, pomračenje Sunca pada u vašu četvrtu kuću majčinstva i doma, naglašavajući vaše emocionalno blagostanje, vaše korene i vaš unutrašnji život. Ovo pomračenje vam daje priliku da se brinete o sebi na nov način, što može biti rezultat zarastanja sopstvenih rana koje ste ranije odlagali, ali ste sada spremni da uradite. Sa ulaskom Plutona u vašu kuću prihoda 23. marta, unutrašnje promene koje ste voljni da uradite mogu dovesti do zadovoljavajućih transformacija i pomeranja takođe povezanih sa dugoročnim finansijskim ciljevima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. APRILA 2023: Vaša veza će napredovati, ali ćete vi sami biti skloni čačakanju po sitnicama

TAJNI PUT DUŠE KROZ ZNAKOVE ZODIJAKA: Konačno objašnjenje za ono što ti DUŠA želi a mozak kaže NE