in

Svi pričaju o večerašnjem Super Mesecu koji će imati veliki uticaj samo na ova 4 horoskopska znaka

Danas će u 2:37 Super Mesec ući u znak Jarca, jednog od najsnažnijih i najambicioznijih horoskopskih znakova. Osvetlat će tako sve ono što vas motiviše da se popnete na najvišu planinu i preskočite najteže prepreke. Ovaj kardinalni zemljani znak je ujedno i preduzetnik i vođa, vođen željom da izgradi svoje carstvo.

S druge strane nasuprot Suncu, stoji brižni i osećajni Rak. Super Mesec preko njega obasjava dihotomiju između vašeg života i slike koju predstavljate javnosti. Super Mesec će vas motivisati da stvorite ime za sebe, pronađete snagu za disciplinu koja će vas dovesti do uspeha.

Kombinacija Jarca i Raka govoriće jezikom koji je ponekad u suprotnosti sa željama vašeg srca i zdravog razuma, ali pronaći ćete način za kompromis.

Koji će horoskopski znakovi najviše osetiti Super Mesec?

OVAN

Izlaziš iz kaveza i dobro ti ide. Za vreme ovog punog Meseca, možda objavljujete neke vesti zbog kojih će celi svet govoriti o vama. Odvijajući se u vašoj desetoj kući javnog imidža, ovaj puni Mesec osvetljava vašu reputaciju te kako dajete sve od sebe.

Negujete li sliku uspeha i autoriteta u svom području ili se ustručavate od reflektora i dopuštate svojim kolegama da preuzmu sve zasluge? Korak do mjesta, jer vi znate da ste spremni zabiti gol. Ako se nikad ne izložite, kako ćete inače znati imate li ono što je potrebno?

RAK

Možda ćete primijetiti neke velike promene koje se odvijaju u vašem životu tokom ovog punog Meseca. Odvijajući se u vašoj sedmoj kući partnerstva, ovaj puni Mesec skreće vam pažnju na vaše odnose i način na koji funkiconišu.

Bilo da se radi o ljubavniku, prijatelju ili čak poslovnom partneru, ovaj puni Mesec može otkriti da stvari postaju ozbiljnije s nekim određenim.

Ali, da biste imali odnos kakav ste oduvijek želeli, možda ćete se morati osloboditi određenih obrazaca koji vas drže zaključanima u toksičnoj dinamici.

Ako znate da nešto ne radi, nemojte zanemariti taj osećaj! S druge strane, ako vam srce govori da vam se nešto čini ispravnim, ne dopustite da vas strah sputava od veze koju zaslužujete.

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULA 2022: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni, no ljubav – taraba