in

TURČIN ZA KOJIM ŽENE PATE: OTKRIVAMO JE LI UISTINU ŠARMANTAN KAO ŠTO GOVORE

Serija SNAHA trenutno je najgledanije turska serija u BIH, Srbiji, također u Crnoj Gori a sada je to postala i u Hrvatskoj.

U BIH je u visokoj definiciji (HD-u) gledaoci mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 22h a oni koji ipak vole saznati šta se dešava u seriji, prije premijere na TV-u, mogu to saznati u videoteci Hayat PLAY u kojoj se epizoda pojavljuje 24 sata prije emitovanja na TV-u.

Trenutno najpopularnija i najgledanija serija u Turskoj ‘Istanbulska nevjesta’ koju u BIH pratite pod imenom ‘Snaha’, milijunski auditorij prikovala je uz ekrane svojom intrigantnom radnjom, nevjerojatnim dramaturškim preokretima te jakom glumačkom postavom. Serija je to nastala prema istinitom događaju koja prikazuje jednu strastvenu ljubav koja će se naći pred brojnim iskušenjima upravo zbog okova tradicije te pod pritiskom zamršenih obiteljskih odnosa.

„Faruk je vrlo strastven ljubavnik, muškarac koji se bori za svoju ljubav. Zapravo, to što želim izraziti nije samo sirova ljubav, nego njegova jaka vjera u osjećaj zajedništva, da postojimo mi.“ kazao je Özcan za Hayat, te otkrio što ga osobno razlikuje od lika kojeg utjelovljuje: „Faruk je, čini se, čvršći od mene. Ja se odmah bacam na drukčiji način razmišljanja i strukture i pokušavam se izvući.“

Osim po brojnim televizijskim i filmskim ulogama, Özcan se u Turskoj ostvario i kao pjevač, a otkrio je i da je pronašao novu ljubav – režiju. „To je za mene nova karijera. Sam je s užitkom pletem i razvijam. To mi trenutačno donosi najveći užitak.“

Mi smo nazvali kolegicu Sanelu Junuzović, koja ga je imala priliku upoznati, kako bismo saznali je li ovaj glumac uistinu šarmantan kao što se govori.

”Moram priznati da sam se još jednom uvjerila u istinitost tvrdnje, što je veća zvijezda, to je skromnija i pristupačnija. Özcan spada u tu kategoriju. Iako je jedan od najplaćenijih i najpopularnijih turskih glumaca, na intervju je došao ranije od dogovorenog, popili smo zajedno čaj, koji se tamo pije češće od vode i kave. Ne čudi me što je „Snaha“ najgledanija serija u Turskoj, Özcan zaista tamo uživa status megazvijezde.

Vrlo je šarmantan. Često ga od milja prozivaju turskim Georgeom Clooneyjem, na što će se on samo nasmijati, ali sličnost postoji. Njegova kolegica u seriji „Snaha“ Asli Enver ispričala mi je kako je pravi kavalir, a znamo da su danas takvi muškarci rijetki. Uskoro će postati i otac, što ga posebno veseli jer će mu to biti prvo dijete”, kazala je Sanela, te otkrila razlikuju li se holivudski i turski glumci.

”Biti glumac nije nimalo glamurozan posao, većina će vam to reći. Snimanje ‘Istanbulske nevjeste’ traje šest dana u tjednu i glumci su na setovima po cijele dane. Nema razlike između holivudskih i turskih, samo dobrih i loših glumaca, onih profesionalnih i onih razmaženih. Özcan mi je rekao kako je biti slavan u Turskoj gore nego bilo gdje na svijetu. „Dokle god pokušavate pobjeći od slave ili se protiv nje borite, život vam nije ugodan.

No kad se s njom pomirite i prihvatite je kao način života, problem nestaje. Ja tako činim već dvadeset godina. Pomirio sam se sa slavom, prihvatio sam je kao način života, rekao da je ona moj život i na tom sam uvjerenju sagradio cijeli život. Zato u sebi nemam nikakvu borbu i ne mogu istaknuti dobre i loše strane. To je više sindrom ljudi koji su se tek pojavili i stekli slavu“, otkrio mi je Özcan i svojim stavom još jednom potvrdio zašto ga diljem svijeta žene toliko vole”, prepričala nam je Junuzovićka.

Seriju ‘Snaha’ premijerno, gledajte na Hayat u HD-u od ponedjeljka do četvrtka u 22h a 24h prije u videoteci Hayat PLAY.

Pogledajte intervju.

 

KADA JE PRVI PUT VIDE, MNOGI SE PITAJU DA LI JE STVARNA: AMIRA POSTOJI I NAJLJEPŠA JE PRINCEZA NA SVIJETU!

DAME U OVA 4 ZNAKA NIKADA NIKADA NEĆE BITI LJUBOMORNE NA SVOG PARTENRA