in

U NAREDNIH ŠEST MJESECI ŽIVOT ĆE SE SVIMA PROMIJENITI: NAKON 150 GODINA DANAS SE POJAVLJUJE ‘SUPER PLAVI KRVAVI MJESEC’

Posljednjeg dana u januaru očekuje nas potpuni obrt! Naime, pun Mjesec će biti “plav” i “krvav” istovremeno, a nas očekuje mnogo čudnih situacija.

Astrolozi ovu pojavu nazivaju “Plavi” jer je drugi pun Mjesec u istom kalendarskom mjesecu, a “krvav” jer je prvo pomračenje Mjeseca u aktuelnoj godini.

Posljednji ovakav mjesec ljudi su imali priliku da vide 1866. godine, što znači da nam se ova pojava događa poslije 150 godina.

Pun Mesec je uvijek nabijen energijom, moćan, kreativan i okružen magijom. Kosmičke energije koje dolaze od plavog ili super mjeseca su nekoliko puta moćnije od onih koje šalje regularan pun Mesec. Zato će 31. januara lunarna energija biti na svom maksimumu.

Ali to nije sve. Ovaj pun Mjesec će također biti treći super Mjesec u redu, i obilježit će zatvaranje šestomjesečnog poglavlja. Zato će neke stvari koje se odvijaju od avgusta 2017. napokon dobiti razrješenje.

Pun Mesec se dešava u horoskopskom znaku Lava, a sličan nebeski događaj nije zabilježen stotinama godina. Zato je ovo trenutka koji će dovesti do presudnih životnih trenutaka i velikih promjena koje će nas katapultirati u nove ravni.

Pošto je Lav kralj džungle, bit ćemo pozvani da preuzmemo kontrolu nad svojim životima i postavimo sebe kao najviši prioritet. Možda će ovo nekima zvučati sebično, nema ničeg lošeg u tome nam mentalno, emotivno i duhovno zdravlje budu prioritet.

Ako sami nismo u harmoniji, ne možemo da očekujemo da to budu naš život i prijatelji.

Super plavi Mjesec se naziva i “divljom kartom” u astrologiji pošto donosi nepredvidive energije – što znači da će nam život u jednom trenutku teći glatko, a u drugom možda biti okrenut naglavačkom.

Ipak, nemojte brinuti, jer se u ovom periodu sve dešava sa višim razlogom.

Možda nećemo dobiti ono što smo željeli kratkoročno, dugoročno ćemo dobiti tačno ono što nam treba.

Ako stvari ne budu išle po planu, budite strpljivi jer će se razlog za turbulentnost uskoro pojaviti.

U slučaju da su ispred vas sva vrata zatvorena, to je jasan znak da je potrebno da napravite novo skretanje jer niste na putu koji vam je namjenjen.

Kada hrabro prihvatimo nove mogućnosti i neizvjesnosti, sebi otvaramo vrata za čudesne početke. Ako te početke prigrlimo, univerzumu šaljemo jasnu poruku da smo spremni da prihvatimo sve pozitivne promjene koje nam je spremio.

Super Mesec je tu da nas transformira i označi početak novog šestomjesečnog početka. Ako smo spremi i željni da se oslobodimo stvari koje nam više ne prijaju, uništit ćemo stare obrasce ponašanja i oslobodit ćemo se negativne emotivne energije. Na taj način ćemo povratiti naš sjaj.

 

EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO SVE O NAJPOPULARNIJOJ POSTAVI TAROTA KOJU MORATE PROBATI

KONSULTUJTE HOROSKOP: POKOLON KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠE DAME