in

100% TAČNO: OVO SU NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU IKADA

Svi se mi zaljubljujemo, ali ljubav pokazujemo na različite načine. Dok jedni uživaju u zadirkivanju svog partnera, drugi pak priređuju romantične večere.

Naši horoskopski znakovi igraju veoma važnu ulogu u tome kakvi smo ljubavnici. Da li ste strastveni Ovan, tradicionalni Bik ili emotivni Rak? Nastavite da čitate i sigurni smo da ćete se prepoznati.

Ovan: Strastveni ljubavnik

Ovnovi vole avanture. Puni su strasti i to ćei pokazivazi jednakim entuzijazmom. Posvećeni životu kakvi jesu, pobrinuće se da njihovom partneru ni u jednom trenutku ne bude dosadno.

Bik: Tradicionalni ljubavnik

Porodično orjentisani, Bikovi vole da idu na sastanke i da se maze u krevetu sa voljenom osobom. Oni su tradicionalni ljubavnici koji će raditi stvari tipične za parove – gledanje fimova, zajednički odmori i tako dalje. Ovaj horoskopski znak je toliko posvećen partneru, da ćete se uvek osećati sigurno i zaštićeno u vezi.

Blizanci: Entuzijasta

Njima sve mora biti uzbudljivo. Blizanci su ineligentni i puni života. Žele da uče nove stvari, nove jezike, da se bave sportom, planinare i zajednički istražuju sa svojim partnerom. Blizanci znaju šta žele. Ako ih motivišete i pokazujete nove stvari, nikada vas neće napustiti.

ZBOG ČEGA SI MU POSEBNO PRIVLAČNA: MRAČNA RIBA MAGNETSKI PRIVLAČI LJUDE, DUHOVOTOST JARCA OPIJA

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA