in

13 LJUBAVNIH HOROSKOPSKIH KOMBINACIJA KOJE NIKAD NEĆE USPETI

Zodijak vam dosta može pomoći u tome da otkrijete s kim ste kompatibilni, a sa kim ne. Bilo da verujte u horoskop ili ne, postoje određene kombinacije znakova koje bi mogle imati problema u vezi, pa pročitajte i koje su to.

Ovan i Rak

Osobe rođene u znaku Ovna su ekstrovertne i energične i ne slažu se najbolje sa znacima koji su konzervativni i osetljivi, poput Raka. Iako nisu totalne suprotnosti, veza između Ovna i Raka bi bila frustrirajuća jer imaju različite prioritete.

Rak i Vodolija

Aktivan i uzbudljiv život Vodolije će delovati privlačno Raku, ali samo u početku. Ova veza će biti zabavna i uzbudljiva možda mesec dana, a onda će preovladati Rakova kućna ličnost. To će Vodoliji brzo dosaditi i dovešće do rasprave i mogućeg neverstva.

Lav i Bik

Lav i Bik su oličenje fraze, “kada nezaustavljiva sila udari u nepokretan predmet”. Ovi znaci su jako tvrdoglavi i imaju različite prioritete. Lavovi žele slavu i bogatstvo, a Bikovi stabilnost i sigurnost. Nijedna strana neće popustiti u raspravi i teško prihvataju promene. Najbolje čemu se ova dva znaka mogu nadati je uzajamno poštovanje.

Škorpija i Ovan

Škorpija i Ovan će biti u stalnom sukobu zbog njihovih nezavisnih priroda. Možda će vezu započeti sa praskom u krevetu, ali će veoma brzo doživeti neuspeh. Ovan je koketne prirode, a Škorpija ljubomorne.

Blizanci i Rak

Zaboravite! Ishod nikako ne može da bude dobar. Rakovi su osetljivi i emotivni dok Blizancima nedostaje osećajnosti, naročito dok govore ono šta misle. Rakovi su previše osetljivi da izađu na kraj sa takvim osobama.

Devica i Lav

Lavovi vole da troše novac, a Device da ga čuvaju. Mnogim vezama dođe kraj zbog novčanih nesuglasica. Ekstravagantna i opuštena priroda Lava će sigurno doći u sukob sa konzervativnom i mirnom prirodom Device.

MISLE DA SU BOGOM DANI: OVO SU 4 NAJUOBRAŽENIJA HOROSKOPSKA ZNAKA ALI SAMO JEDAN JE PRVI

3 ZNAKA KOJA ĆE VAS ZBOG NOVE LJUBAVI OSTAVITI BEZ PROBLEMA