in

18 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI NIKAD NEĆE BITI SREĆNI U LJUBAVI

Mogu li nekompatibilni horoskopski znakovi iskusiti ljubav i biti sretni jedan s drugim? Ljubav nikad nije jednostavna, samo što se neke osobe klone ljudi za koje znaju da im ne odgovaraju, a druge nevjerojatno privlači i činjenica da su dvije suprotnosti. Veliki usponi i padovi emocionalnog odnosa koji podižu adrenalin je ono što ih motivira da ostanu s takvim ljudima, jer ako stvari nisu komplicirane, onda oni više nisu zainteresirani.

U odnosima znakova koji se ne podudaraju u horoskopu, treba uložiti mnogo više rada i truda, ali kad dođu na cilj, sreća je neopisiva.

Rak – Blizanci

Kako bi opstao, Rak treba prestati biti konzervativan kada je u pitanju ljubav, brak i obitelj, te ne bi trebao promovirati svoju ranjivost.

S druge strane, Blizanac mora obuzdati svoju živu prirodu, a ne djelovati kao da je u pubertetu i konačno shvatiti što je to što želi od života.

Rak – Vaga

Njih dvoje trebaju poštivati jedni druge i shvatiti da su jednaki u vezi, a ne raspravljati tko je glavni.

Dobra stvar je što oni nikada neće skrivati jedan od drugog ono što ih muči, već će zajedno pokušati pronaći rješenje za sve probleme.

Rak – Vodenjak

Kada Vodenjak napokon pokuša razumjeti patrijarhalne i krute životne principe Raka, kao i nedostatak želje za velikim promjenama, a Rak shvati da je Vodenjaku doista stalo, iako se čini kao da ga nije briga, njih dvoje će biti na pravom putu.

Škorpion – Blizanci

Ukoliko žele uspjeti, Blizanac treba smanjiti koketiranje, jer u suprotnom, Škorpion će poludjeti od ljubomore.

S druge strane, Škorpion treba shvatiti da ga Blizanac voli, iako ne provodi 24 sata dnevno s njim, što bi on volio.

Škorpion – Vaga

Škorpion treba kontrolirati svoju strastvenu prirodu i potrebu za dramom, jer Vaga će pokušati izbjeći sukob na bilo koji način, te se može prestrašiti.

Također, Vaga treba razumjeti da njezin povremeni flert s drugim ljudima može izazvati erupciju ljubomore kod Škorpiona.

Škorpion – Vodenjak

Oboje imaju jake osobnosti, a kada napokon prevladaju razlike i potisnu tvrdoglavost, početi će raditi zajedno, što će dati odličan rezultat.

Prije svega, oni su jedan drugom najbolji prijatelji i savršeno razumiju jedni druge, a zatim su strastveni ljubavnici.

Ribe – Blizanci

Oni mogu biti idealan par, ako ne pokušavaju ugušiti dijete jedan u drugom.

Blizanci trebaju razumjeti da je potrebno više se fokusirati na svog partnera, a Ribe ne trebaju gušiti stalnom brigom, jer to će uplašiti Blizanca koji je pun života i pomalo divlje prirode.

Ribe – Vaga

Izuzetno romantična kombinacija koja se temelji na međusobnom poštovanju.

Čak i kada se susreću s velikim problemima, oni će oboje učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi spasili ono što su zajedno stvorili.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO ON VOLI: AKO MU NE POSVETIŠ DOVOLJNO PAŽNJE OHLADIĆE SE

5 STVARI KOJE ON ŽELI OD TEBE ALI TI TO NIKADA NEĆE REĆI