in

6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJIMA NIKO NE MOŽE NIŠTA: STISNU ZUBE I IDU DALJE UZDIGNUTE GLAVE

Oni uvek uspevaju da prebrode i najteže životne situacije. Njihova snaga se pojavljuje u najgorim trenucima kad su poznati po tome da stisnu zube i idu dalje.

Strelac

Budući da Strelčevi žive u svom umu sve vreme, oni su i te kako sposobni da skupe snagu i stisnu zube. Jako dobro procesuiraju informacije i imaju puno različitih mehanizama koje koriste kako bi se nosili sa stresom.

Ako se Strelčevi nađu u neprijatnoj ili opasnoj situaciji jako brzo će pronaći način kako da se iz nje izvuku. I to obično rade bez prevelike buke, tiho i jednostavno.

Ovan


Ono što Ovnove čini jakima je to što vole da se postavljaju u opasne situacije i traže iz njih najbolji mogući izlaz. Pronalaze opasnost, mentalnu ili fizičku, kako bi sami sebe isprobavali i testirali svoje sposobnosti. i to ih čini mentalno najjačim znakom u horoskopu.

Lav


Lav to može. Samo ga pitajte, izazovite ga. On sve može, i ne, to nije šala. Ako se Lav odluči da nešto uradi ili reši, smatrajte taj zadatak obavljenim – jer Lav će to i uraditi. On ima neverovatnu mentalnu izdržljivost.

Mnogi poznati i neverovatni ljudi su rođeni u znaku Lava, ali njihova postignuća su više mentalna i naučna, nego fizička. Vole da budu u centru pažnje, ali da bi izdržali toliku pažnju, svesni su da moraju da imaju i mentalnu snagu da izdrže pritisak i isporuče obećano.

Škorpija


Škorpije imaju mentalnu snagu poput sadista, zlobnu i izdržljivu, piše Your Tango. A Škorpije su stvarno najveći sadisti Zodijaka, oni obožavaju bol.

Ali da bi uživao u bolu, treba da za to budeš mentalno sposoban, izdržljiv i usmeren – moraš biti sposoban da zaobiđeš i potisneš osećanja i uđeš u tu ulogu nadljudske zlobe. Za to je potrebno mnogo volje i talenta, što nijedan drugi znak nema.

Bik


Bikovi su jako odlučni, a budući da su jake fizičke snage, nije teško za pretpostaviti da su sposobni da pretrpe mnoge životne nedaće. Tvrdoglavi i prepuni energije Bikovi su poznati kao “sila prirode” s kojom nema zezancije.

Iako se za Bikove ne može reći da su primer mentalnog zdravlja, i te kako su usmereni, odlučni i izdržljivi kad to žele da budu.

Rak


Rakove često smatraju slabima, kućnim tipovima, koji se stalno žale na svoju tešku sudbinu. Kako bi se odbranili od sveta i neželjene sudbine, Rakovi stvaraju velike odbrambene zidove čistom izdržljivošću i usmeravanjem na pozitivno.

Oni su fantastični posrednici, veliki mislioci, planeri, dizajneri i organizatori. Znaju kako da obave posao, pogotovo kad drugi misle da to oni ne mogu.

5 RAZLOGA ZBOG KOJIH SU ŠKORPIJE NAJMOĆNIJI ZNAK HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. AVGUST 2019: VAŠA ČULA SU IZOŠTRENA I VEOMA STE INTUITIVNI, PRIJAĆE VAM MIR I TIŠINA