in

AKO JE TVOJ PARTNER ROĐEN U ZNAKU OVNA, OVO JE 13 ČINJENICA KOJE MORAŠ ZNATI O NJEMU

7. Volimo strastveno

Brzo i entuzijastično se zaljubljujemo i volimo sa dubokom strašću. Mi volimo ljubav. Kada smo zaljubljeni, druga osoba će to znati i osetiti u dubini svoje duše.

6. Život nas uzbuđuje

Iskreno, mi smo uzbuđeni zbog svega: putovanja, književnosti, pozorišta, zanimljivih ljudi, sveta, vas. Većina stvari nas uzbuđuje i želimo punom snagom da uskočimo u sve to. To je razlog zašto smo ljudi s velikom slikom (pod broj 5) – ako se bavimo trivijalnostima, nećemo imati vremena da iskusimo život u potpunosti.

5. Mi smo odani

Ne zezaj se s našim prijateljima. Ne zezaj se s onim koga volimo. Možemo da zameramo godinama, ljudi. Godinama. A ono što nam nedostaje u fizičkoj snazi, mi nadoknađujemo rečima – dokrajčićemo vas našim jezikom. Neprijatelji naših prijatelja su i naši neprijatelji. Upozoreni ste.

4. Mi smo napadni

To je samo lep način da se kaže da govorimo gotovo sve što želimo, pogotovo kada smo s ljudima koji nas znaju jako dobro. Mogli bismo da se suzdržimo ispred vaših roditelja ili vašeg šefa, jer navodno “suzdržanost” je društvena norma (ko zna?), ali morate da znate da je nama užasno teško da prećutimo neke stvari i ne kažemo kako se osećamo. Najbolje što možete da učinite jeste da uskočite i spasite nas pre nego što eksplodiramo.

3. Mi smo marljivi

Unajmi Ovna, daj mu nešto za šta oseća strast i on će raditi više nego bilo ko drugi. Upozorenje: To je moguće samo ako Ovan radi posao koji ga ispunjava i stimuliše. Inače, sve opklade otpadaju.

2. Mi nemamo strpljenja

Doslovno – nimalo. Želimo sve da učinimo još juče. Ako mi možemo da se pojavimo u restoranu /bioskopu/sastanku na vreme (verovatno i ranije) zašto vi ne možete? Nećemo ni spominjati bes koji osećamo kada čekamo zaglavljeni u saobraćaju ili kada čekamo u redu u prodavnici. To je slabost kojoj nema leka, (osim psovki) i jednostavno nemojte da dopustite da vam se dogodi da vas čekamo.

1. Treba nam naš prostor

Mi smo žestoko nezavisni, što znači da moramo, moramo, moramo da imamo svoj sopstveni život. Ako se osećamo kao životinje u kavezu, mi ćemo pobeći čim se vrata mrvicu otvore.

Sve to znači: obično nas privlači neko ko ima svoja interesovanja i hobije, ko može da nam da prostora da živimo naš sopstveni život, osim onog koji želimo da podelimo sa vama.”

PERIOD KAO STVOREN ZA PRELJUBE: AKO SE VAŠ PARTNER BAVI NEKIM OD OVIH ZANIMANJA POSTOJI OPASNOST DA VAS PREVARI

SVE NJEGOVE TAJNE: OVAN NEZASITAN, VODOLIJA NAJDIVNIJI, BLIZANCI PREVIŠE PAMETNI