in

BIK – JEDINI HOROSKOPSKI ZNAK KOJEM MOŽETE VEROVATI BAŠ UVEK

Rođeni u ovom znaku važe za tvrdoglave osobe, iako se ta osobina kod njih može tumačiti i kao potpuna posvećenost zadatku. Radi dok ne završi posao kako treba. Veoma je kreativan, uživa da stvara sopstvenim rukama. Stabilan i konzervativan, ovo je jedan od najpouzdanijih znakova Zodijaka.

Ima veliku potrebu za sigurnošću, zaštitnik je kuće i porodice. Odličan je u stvaranju novca i voli da zaradi zahvaljujući svojim idejema i planovima, štedi i ulaže novac.

On je Bik. Njega vodi Venera, planeta ljubavi, privlačnosti, lepote i kreativnosti. Odličan je kuvar, zabavljač i umetnik. Odan, ponekad i previše, ne voli iznenadne promene koje će mu pokvariti život koji je sebi brižljivo osmislio.

Jedan od znakova na koji najviše možete računati. Iako je konzervativan i zaljubljen u novac i bogatstvo, ima sposobnost da unese glas razuma u bilo koju haotičnu i nezdravu situaciju.

Muškarac Bik

Njegov pogled je prodoran, a izgled muževan, pravi je džentlmen, ili barem uspeva da ostavi takav utisak. Uglavnom je lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećajan, nostalgičan, trpeljiv ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan, oprezan, ali kada treba, ume da bude vrlo odlučan.

Mane mu se praštaju, jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi tako da bude gazda u kući, mada to radi diskretno, sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Žena Bik

Stvorena je za ljubav i za partnera će učiniti sve. Veoma je ženstvena, odlučna, tačno zna šta hoće i ne gubi dragoceno vreme na nepotrebne sitnice. Voli da joj laskaju i da joj se udvaraju, uživa kad joj muškarci poklanjaju lepe i skupe poklone.

Odlična je domaćica i mnogi patrijahalno vaspitani muškarci, biraju nju za ženu. Voli svoj dom, svoju oazu mira i učiniće sve da ulepša život sebi i svom partneru.

Njeno glavno oružje u zavođenju je ženstvenost, ljubavna igra kojoj ne može da odoli nijedan muškarac. Vrsna je ljubavnica ali često se i poigrava sa muškarcima. Međutim, kada se zaljubi, gubi kontrolu.

Ipak, strahuje od prevare, povremeno je nagriza ljubomora, a tu se krije opasnost koja može da dovede i do raskida. Kada otkrije prevaru, krije bol i tugu i nikome se ne poverava. Nevernost nikada neće oprostiti, a ljubav će potražiti s nekim drugim.

Ljubav

Strpljiv i vrlo senzualan, za njega je najvažniji dodir. Za partnere često bira osobe iz istog društvenog okruženja koji im odgovaraju intelektualno i koji slede njihovu želju za što lagodnijim životom. Onaklonost pokazuje kroz poklone i materijalne stvari.

Prijatelji i porodica

Drži do porodičnih vrednosti. Inteligentan, poseduje smisao za humor, zbog čega mnogi vole da se druže s njim. Kada stekne prijatelja od poverenja, to može da bude za ceo život. Izuzetno lojalan i uvek spreman da pruži ruku prijateljstva, a mnoga prijateljstva započinje još u detinjstvu.

Obećanja i date reči izuzetno ozbiljno shvata. Obožava decu i izuzetno ceni vreme provedeno sa porodicom, uvek je prvi na porodičnim događajima i okupljanjima. Uživa u zabavama u svojoj kući i voli da u svojoj kući ugosti prijatelje i rođacke.

Karijera i novac

Bik voli novac i ne ustručava se da naporno radi kako bi ga zaradio. Na poslu je pouzdan, strpljiv i temeljan. Kada se fokusira na neki projekat čvrsto ga se drža, koliko god komplikovan bio ili koliko god dugo trajao. Iako voli da bude okružen materijalnim dobrima, dobrom hranom i luksuzom, posao mu je veoma važan.

Odlično upravlja novcem. Sve račune plaća na vreme, ali uspeva i da nešto uštedi. Retko se dešava da probije budžet. Zanimanja koja mu odgovaraju su poljoprivreda, bankarstvo, medicina, obrazovanje i građevinastvo.

Negativne osobine

Ponekad je suviše tvrdoglav i ne sluša tuđe mišljenje, posebno ako veruje da je u pravu. Ne podnosi da mu neko govori šta da radi. Ne podnosi da mu neko kaže da nije u pravu, čak i kada jeste tako.

Ponekad je nepoverljiv, veoma sumnjičav, čak i prema vrlo bliskim osobama. Plaši se da ga ne prevare, a još više da ga neko ne zauzda. Jako teško prašta, a još teže zaboravlja. Ljubav prema materijalnom od njega može da napravi zlobnu osobu i škrticom.

NJEGOVE RUKE NEPOGREŠIVO OTKRIVAJU KAKAV JE U KREVETU

HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE TE PRIJATELJICA IZNEVERITI KAD SE NAJMANJE BUDEŠ NADALA