in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. APRIL 2020: PARTNER ĆE DANAS PREMA VAMA BITI POPRILIČNO HLADAN

Ovan

Posao: Imate osećaj da se posledice nesporazuma koji su nastali pre par dana osećaju i danas. Dajete sve od sebe da otklonite bilo kakve nesuglasice i nepravilnosti u svom radu. Ukoliko ste bez posla, potencijalni posao možete izgubiti zbog nesporazuma koji se može desiti u komunikaciji.
Ljubav: Na ljubavnom planu situacija je promenljiva. Ukoliko ste u vezi, pokušavate da promenite nešto u odnosu koji je zapao u monotoniju. Ukoliko ste slobodni, možete se danas setiti bivšeg partnera sa kojim ste proveli duže vreme u vezi.
Zdravlje: Dobro se osećate, povremeno se osećate umorno i iscrpljeno. Što više odmarajte.

Bik

Posao: Danas možete imati utisak da vam saradnici i nisu toliko pomogli da završite određeni posao, a možete čuti da u kancelariji govore da se taj posao ne bi mogao završiti bez njih. Suzdržite se nesporazuma i loših reči. Nezaposleni mogu naići na nerazumevanje potencijalnog poslodavca.
Ljubav: Partner će danas prema vama biti poprilično hladan. Nećete ulaziti sa njim u bilo kakve razmirice, jer ćete smatrati da možete planuti i da to može samo pogoršati vašu situaciju. Oni koji su Ljubav usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koju će danas upoznati.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, možete biti po malo neraspoloženi, ali kako dan bude proticao, osećaćete se sve bolje i bolje.

Blizanci

Posao: Radna atmosfera vam danas postaje dinamičnija. Mnogo više truda posao može zahtevati. Nećete time biti oduševljeni, ali ćete se potruditi da završite sve u zadato vreme. Oni koji su bez posla, tražiće posao koji može da im omogući više verbalnog izražavanja.
Ljubav: Ljubavni život vam danas neće biti prioritet. Ukoliko imate partnera, situacija može biti uobičajena. Niti će se on nešto preterano truditi oko vas, niti ćete vi oko njega. Svako će imati svoje obaveze. Slobodni bi mogli da se što više aktiviraju u potrazi za pravom osobom.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Imaćete potrebu da se što više krećete i uživate u društvu osoba koje vam znače i sa kojima imate dobru komunikaciju.

ZODIJAK DUHOVNIH MOĆI: U KOJIM ZNAKOVIMA SE RAĐAJU NAJVEĆI EMPATI, A U KOJIMA NAJINTUITIVNIJI LJUDI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. APRIL 2020: DANAS NE POTENCIRAJTE TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST