in

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. APRIL 2020: PARTNER ĆE DANAS PREMA VAMA BITI POPRILIČNO HLADAN

Rak

Posao: Danas imate želju da promenite posao kojim se trenutno bavite. Osećate se prezasićeno svega, kolega, posla i to osećanje će danas dominirati. Ukoliko ste bez posla, danas razmišljate gde da ga potražite. Da li ga tražiti u okviru oblasti u kojima ste ga i ranije tražili ili ih promeniti.
Ljubav: Partner vam danas može biti jako naporan. Smatraćete da previše priča o svim drugim stvarima, a ne o onima koje se tiču vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, danas možete izaći na piće sa osobom koja vas može aktivirati i zainteresovati.
Zdravlje: Osećate se jako napeto, čak i pod pritiskom a ni vi sami ne možete da pronađete uzrok toga. Izbegavajte ljude koji vas uznemiravaju i više odmarajte.

Lav

Posao: Danas vam posao stvara dosta neraspoloženja i problema. Vi imate stav o nečemu koji je jako razlikuje od stava koji ima vaš nadređeni. Ukoliko ste bez posla, gledajte da ne dođete u sukob sa potencijalnim poslodavce. Nemojte ulaziti u rasprave.
Ljubav: Ukoliko imate partnera, danas se mogu javiti određene sumnje kod vas. Nećete biti sigurni da li je istina ono što vaš partner priča i u šta vas uverava. Ukoliko ste usamljeni, postoji mogućnost da budete u društvu osobe koja vam se već duže vreme dopada.
Zdravlje: Osećate se odlično. Nemate nikakvih problema. Raspoloženje će biti sve bolje i bolje kako dan bude odmicao.

Devica

Posao: Zadovoljni ste poslom i atmosferom na radnom mestu. Moguće je da ćete svom nadređenom ponuditi neku novu ideju, koja mu se može dopasti. Ukoliko ste bez posla, razmišljajte u malo širem kontekstu. Možda ne uzimate za ozbiljno ponude koje bi vam odgovarale.
Ljubav: Sve što danas treba da uradite jeste da se opustite i uživate sa svojim partnerom. Većduže vreme niste nasamo bili niti putovali na kratko. Posvetite mu se. Ukoliko ste usamljeni, razmišljate da li da se javite bivšem partneru. Razmislite.
Zdravlje: Dobro se osećate. Trudite se da budete što aktivniji u toku dana, bavite se fizičkim aktivnostima. Provodite vreme i u društvu svojih prijatelja.

ZODIJAK DUHOVNIH MOĆI: U KOJIM ZNAKOVIMA SE RAĐAJU NAJVEĆI EMPATI, A U KOJIMA NAJINTUITIVNIJI LJUDI?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. APRIL 2020: DANAS NE POTENCIRAJTE TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST