in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2019:JAVLJA SE POTREBA DA VOLITE I BUDETE VOLJENI, BUDITE BLIŽI SVOM PARTNERU

Rak

 


POSAO
Nema razloga da strogo forsirate vaše poslovne planove, jer nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Zatražite nečije stručno mišljenje ili praktićan savet.
LJUBAV
Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje. Možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji nego obično u iščekivanju na nečiji odgovor ili reakaciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav


POSAO
Delujete neskromno u vašim poslovnim nastupima i ne dozvoljavate da se neko suprotstavlja vašim zahtevima. Zbog vašeg autoritativnog ponašanja uslediće različiti komentari.
LJUBAV
Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se energično suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Osećaj ljutnje brzo prolazi, više mislite o onim lepim stvarima.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Devica


POSAO
Vaš način razmišljanja u ovom trenutku predstavlja pun pogodak. Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na vašu popularnost u društvu saradnika.
LJUBAV
Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obećanja, ali vaš partner ima jasne zahteve i neće dozvoliti da ga pomerate u drugi plan. Učinite nešto kao gest izvinjenja i iskrene pažnje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

SAMO ZA JEDNU ŽENU: OD NJIH NE OČEKUJTE PUNO, UKOLIKO IM NISTE PRVA LJUBAV, JER ONI VOLE SAMO JEDNOM!

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2019: NOVI VAL ENERGIJE UČINIĆE DA VAM SVE IZGLEDA NOVO I SVJEŽE