in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2018-TE: NEMOJTE DA SE FORSIRATE NA BILO KOM POLJU, PREISPITAJTE SE I ZASTANITE ZA TREN

Jarac ♑


POSAO
Prijatne vesti vam donose saradnici koji su po položaju na neki način ispod vas. Budite strpljivi u komunikaciji sa osobama koje se po položaju iznad vašeg.
LJUBAV
Osećate da je vreme da nešto dovedete u red, naročito oni koji su zauzeti. Slobodni će privući osobu slobodnijih shvatanja pa se od početka vaše komunikacije može pojaviti osećaj nepoverenja.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor i opuštanje.

Vodolija ♒


POSAO
Izražena je vaša potreba da u poslu budete samostalni. Povoljnosti vam u ovom periodu idu preko žena. Poboljšaćete uslove rada i izboriti se za nešto o čemu mislite prethodna dva meseca.
LJUBAV
Mnogima je moguće obnavljanje veze u ovom periodu. Shvatate svoju ranije napravljenu grešku, ali teško podnosite osećaj ljubomore koji je prisutan. Slobodni pripadnici znaka raspoloženi su za strastvene kontakte.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Ribe ♓


POSAO
Očekujete promene u svom poslovnom okruženju. Neko može da sabotira vaše planove vezane za saradnju sa strancima pa je potrebno da ih držite u tajnosti.
LJUBAV
Još uvek na neki način ispaštate zbog nesporazuma koji se desio. Ali, vi imate plan kako da to rešite. Slobodni treba što više da se kreću i izlaze. Upravo na mestima zabave ćete upoznati nekoga čiji će vas pogled zaintrigirati.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

KAKO DA PONOVO RASPLAMSAŠ VATRU KOD NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR 2018-TE: DAN PUN DOBRE ENERGIJE KOJA POKREĆE, JAČA I NUDI LJUBAV