in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2020: MOŽDA DANAS I NEĆETE IMATI BAŠ TAKO SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Nekima od vas dolaze poslovni preokreti, nova radna mesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.

Ljubav: Možda danas i nećete imati baš tako sjajan odnos sa voljenom osobom. Može doći do svađa i razmirica. Vi ćete želeti jedno, ona drugo i na kraju je najbolje za oboje da danas ne želite ništa. Potrudite se da ne dođe do teških reči.

Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro, ali bićete malo i nervozni. Odmarajte se više ili bavite fizičkim aktivnostima. Sport vam može pomoći da se oslobodite stresa.

Bik

Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sutra ili za narednu bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sutra pronaći nov posao.

Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner. Ili ga danas možete videti sasvim slučajno

Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan čete provesti vez ikakvih tegoba. Boravite što više u prirodi.

Blizanci

Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.

Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana. U jednom trenutku vam šalju poruke u drugom vas zovu, pričaju jedno, pa drugo. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete. Provedite prijatno veče.

Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Odmarajte večeras u društvu dragih ljudi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2020: NEMOJTE POTENCIRATI TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU I PARTNEROVU ZAJEDNIČKU PROŠLOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR 2020: DANAS POSTOJI MOGUĆNOST DA SRETNETE OSOBU PREMA KOJOJ STE NEKADA IMALI ROMANTIČNA OSEĆANJA