in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2020: MOŽDA DANAS I NEĆETE IMATI BAŠ TAKO SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

Rak

Posao: Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima rešiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gde mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.

Ljubav: Odmarajte što više u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Odnos možete poboljšati i unaprediti otvorenom komunikacijom. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe.

Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem blagim glavoboljama.

Lav

Posao: Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj nameri da završite posao koji treba da predate sledeće nedelje. Čak će vas i savetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posetiti tokom naredne nedelje.

Ljubav: Danas možete odmarati u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu za više bliskosti i razgovora o vašoj budućnosti.. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u današnjem danu.

Zdravlje: Više odmarajte danas. Prijaće vam i lagana šetnja u društvu drage osobe. Veče može biti jako prijatno za vas.

Devica

Posao: Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.

Ljubav: Danas ćete imati sjajan odnos sa voljenom osobom. Zajedno ćete provesti dan u društvu dragih prijatelja. Potrudite se da se opustite i uživate. Oni koji su usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koja ima se dugo dopada a koja je neodlučna i ne zna šta da odluči po pitanju njihovog odnosa.

Zdravlje: Sjajno se osećate. Prija vam svaka aktivnost sa partnerom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2020: NEMOJTE POTENCIRATI TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU I PARTNEROVU ZAJEDNIČKU PROŠLOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR 2020: DANAS POSTOJI MOGUĆNOST DA SRETNETE OSOBU PREMA KOJOJ STE NEKADA IMALI ROMANTIČNA OSEĆANJA