in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2020: MOŽDA DANAS I NEĆETE IMATI BAŠ TAKO SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

Jarac

Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba, posebno ako vam je danas radni dan, i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Nezaposleni posao mogu naći sledeće nedelje.

Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna i samo vas zbunjuju. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete.

Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Večeras izađite sa društvom i uživajte.

Vodolija

Posao: Danas možete razmišljati o konfliktu koji se pre par dana imali sa kolegama, zbog nerazumevanja. Smatraćete da treba da obratite pažnju na komunikaciju i partner vam to može savetovati. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.

Ljubav: Odmor od svakodnevnog stresa možete potražiti u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe. Veče je posebno intrigantno.

Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem sa kostima ili zubima. Utopljavajte se i večeras uživajte u društvu.

Ribe

Posao: Ukoliko vas intuicija danas upozorava na potencijalnu opasnost od strane neke osobe koja se često nalazi u vašem okruženju, poslušajte je, vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga. Razmišljate o strategijama i kako da se čuvate potencijalnih intriga.

Ljubav: Vaša potreba da nekoliko sati provedete sami sa partnerom i danas dolazi do izražaja. Na sreću, vaš partner isto to želi. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u večernjem izlasku.

Zdravlje: Više spavajte, imate osećaj da ste hronično umorni. Jedite na vreme i vodite računa o ishrani. Odmarajte i uživajte sa partnerom. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2020: NEMOJTE POTENCIRATI TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU I PARTNEROVU ZAJEDNIČKU PROŠLOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR 2020: DANAS POSTOJI MOGUĆNOST DA SRETNETE OSOBU PREMA KOJOJ STE NEKADA IMALI ROMANTIČNA OSEĆANJA