in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2019: SUOČAVANJE SA STRAHOVIMA I NEPOZNANICAMA NAS MOŽE ODVESTI U SFERU SPOZNAJE NAŠIH SNAGA

Merkur kreće u retrogradni hod danas, te sve do 20.novembra krasiće ga retrogradnost, što mnoge od vas plaši, ali ako stvari gledate s vedrije strane, zapravo vam ovaj period može ukazati na stvari koje treba da sredite kako biste neometano koračali dalje u životu. Upravo suočavanje sa strahovima i nepoznanicama nas može odvesti u sferu spoznaje naših snaga.

Ovan

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku poslovnu avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere.
LJUBAV
U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Budite pažljiviji u saobraćaju.

Bik

POSAO
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovne ponude.
LJUBAV
Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička relaksacija.

Blizanci

POSAO
Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.
LJUBAV
Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

ZAŠTO ŽENE PADAJU NA ZAUZETE I OŽENJENE: 3 RAZLOGA OBJAŠNJAVAJU OVAJ FENOMEN

OVAJ ZNAK JE NAJBOLJI MUŽ PO HOROSKOPU: ZA NJEGA ĆEŠ BITI JEDNA JEDINA NA CELOM SVETU