in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2019: SUOČAVANJE SA STRAHOVIMA I NEPOZNANICAMA NAS MOŽE ODVESTI U SFERU SPOZNAJE NAŠIH SNAGA

Rak

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja.
LJUBAV
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.
LJUBAV
Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

Devica

POSAO
Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.
LJUBAV
Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

ZAŠTO ŽENE PADAJU NA ZAUZETE I OŽENJENE: 3 RAZLOGA OBJAŠNJAVAJU OVAJ FENOMEN

OVAJ ZNAK JE NAJBOLJI MUŽ PO HOROSKOPU: ZA NJEGA ĆEŠ BITI JEDNA JEDINA NA CELOM SVETU