in ,

ZAŠTO ŽENE PADAJU NA ZAUZETE I OŽENJENE: 3 RAZLOGA OBJAŠNJAVAJU OVAJ FENOMEN

Zabranjeno voće nam je izgleda uvek primamljivije!  Da bi žena smatrala muškarca privlačnim, osim fizičkog izgleda on treba zadovoljavati i neke druge faktore. Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora.

Saznajte zašto slobodne devojke umesto slobodnih divnih muškaraca završe u naručju oženjenog dase.

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je lepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio život da provede s jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno ‘da’ statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo kako većina oženjenih muškaraca je zaposlena i odgovorno hrani svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna.

3. Zato što se nemaju problem da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za ‘onim pravim’ svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoja osećanja su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR 2019: POJAČANA JE LJUBOMORA, PRISTRASNOST I POSESIVNOST U ODNOSIMA SA VOLJENIM OSOBAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2019: SUOČAVANJE SA STRAHOVIMA I NEPOZNANICAMA NAS MOŽE ODVESTI U SFERU SPOZNAJE NAŠIH SNAGA