in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2019: SUOČAVANJE SA STRAHOVIMA I NEPOZNANICAMA NAS MOŽE ODVESTI U SFERU SPOZNAJE NAŠIH SNAGA

Jarac

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu.
LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na način ishrane.

Vodolija

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose.
LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
LJUBAV
Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite vaš šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

ZAŠTO ŽENE PADAJU NA ZAUZETE I OŽENJENE: 3 RAZLOGA OBJAŠNJAVAJU OVAJ FENOMEN

OVAJ ZNAK JE NAJBOLJI MUŽ PO HOROSKOPU: ZA NJEGA ĆEŠ BITI JEDNA JEDINA NA CELOM SVETU