in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA RASKINEŠ SA NJIM I KAKO DA NASTAVIŠ DALJE

RAK

woman in beige long sleeve shirt and black pants sitting on bed using macbook

Teško ćete raskinuti sa njim. Jer, Rak će dugo tolerisati sve vaše ispade, samo u ime nekadašnje ljubavi za koju je previše sentimentalno vezan. On se pomalo plaši i promena. Njemu je lakše da ostane u lošoj emeotivnoj vezi koja ga i ne zadovoljava kao nekada, nego da skupi snage za nešto novo.

Ali, trpeći, on u vezu ulaže, leči je i na kraju pobedi. Zato, ako želite da ga napustite, uradite to naglo, promenite adresu i telefon i ne dozvolite mu da se vrati i da vas zove i čeka.

LAV

Ismevajte ga pred drugima, ugrožavajte njegov autoritet, umanjujte njegov ponos – i on će sam otići. Prilikom raskida recite mu sve u lice, bez ustezanja.

On će otići vrlo ponosno. U braku, teško se odlučuju narazvod, iako deluju sigurno, dinamično i ponosno. On ima strah od razočaranja, tako da će ostati i pokušati da popravi šta se može.

DEVICA

Ukoliko vas ona napušta, čini to veoma sporo, neosetno i sa velikim, iskrenim kajanjem. I posle ljubavi, ostaće vam prijatelj. Ona se iskreno plaši da nekoga povredi. Kada želite da raskinete sa njom, razgovarajte iskreno, ozbiljno i argumentovano.

Ona će vas razumeti, i učiniti sve da lako odete od nje bez obzira koliko to nju boli. Ili unesite nemir, nered i lenjost u svakodnevni život, i ona će otići.

HOROSKOP OTKRIVA: AKO TI NIŠTA NE IDE OD RUKE PROVJERI JESI LI U PERIODU “SEDAM I PO GODINA TUGE”

3 NAJBOLJE SUPRUGE ZODIJAKA SA KOJIMA ĆE SVAKI MUŠKARAC BITI PRESREĆAN