in

HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO IMATE SMISLA ZA HUMOR

Smeh je veoma bitan, osim toga što je dokazano da produžuje život, veoma dobro deluje i na preživljavanje. Svaki horoskopski znak duhovit je na svoj način. Naravno postoje oni koji su na šalu i humor uvek spremni, ili tome malo više skloni. Skoro svaki horoskopski znak je osetljiv na pojedine oblasti ili teme koje oni smatraju da nisu za šalu.

OVAN:

On je jedan od najduhovitijih znaka u horoskopu. Uvek je spreman na šalu, i uvek ima inspiraciju kao vatreni znak da oraspoloži društvo. Ponekad, zbog vladajuće planete Marsa može i da pretera u tome. Na izgled voli šalu i na svoj račun, ali nikako ne dirajte u njegovu muževnost, tu je ranjiv. Pokušaće to da sakrije, ali često se to vidi na njegovom licu.

BIK:

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lepo, ukusno za pojesti, i dobro za stvoriti, voli naravno i zabavu i humor. On se smeje od srca, i iza njegove šale nema loših namera. Sve je samo zarad smeha, opuštencije i uživanja. Dakle u glavnom naivan, gotovo dečiji humor koji nikoga ne vređa.

BLIZANCI:

Jedan vedar duh i komunikativan znak. Ovo je znak koji je najviše spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentariše sve duhovite priče. On po svojoj prirodi večitog dečaka, traži jednostavno nešto duhovito u svemu pa nekad čak i u problemima. Super za krizne situacije. Uz njega ćete se smejati i kad plačete.

RAK:

Jedan od emotivnih i vodenih znaka voli šalu ali na jedan specifičan način. S merom, jer Mesec od koga je napravljen je promenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku, porodicu i državu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

LAV:

On je kralj. Sve može, ali ne i njegov ego. Njegov urodjeni dar ka uspehu i postizanju visokih ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može. Kralja ili predsednika mogu samo oni, Lavovi kritikovati i praviti šale na njihov račun. Oni jednostavno smatraju da ih samo oni razumeju na pravi način, jer oni znaju šta je to uspeh.

DEVICA:

Odmah ćete pomisliti, da oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Device dosadne. Nije tako. To je jedan intelektuelan znak, kome je potrebno vreme i određene, specijalne teme za šalu i smeh. Na poslu su veoma duhoviti, jer to je mesto gde su oni svoj na svome.

VAGA:

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, verovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumesna i bez stila. Sve, osim ljubavi je za šalu. Ljubav je za Vagu isuviše ozbiljna i važna da bi se šalili. Umerenost pre svega, ( da se ne poremete tasovi), i da se druga strana slučajno ne uvredi ili povredi. Dakle, ovde ni sa šalom nema šale!

ŠKORPION:

Crni humor, masni vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne deluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A o seksu? To je tema koju oni najbolje poznaju.

STRELAC:

Duhoviti Strelac! Strelčevi su veselog, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvek otvorena, vesela okrenuta optimizmu i veselim i vedrim temama.

JARAC:

Ćuti Jarac, ćuti, ali kad progovori onda je to za medalju. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, ćutljivog i osetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je malo potrebno vreme da se opuste.

VODOLIJA:

Jedan od najduhovitijih znaka Zodijaka. Brzi humor, ideja se rađa u sekundi. Tu je planeta Uran (vladar), pa sve plane brzo i neočekivano. Na sve je spreman da se šali osim na glad u svetu, i svih univerzalnih patnji koje postoje. Tu je preozbiljan i osetljiv.

RIBE:

Ribe su sklone isključivo bezazlenom humoru. Malo povučeni po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju neprevaziđeni imitatori.

 

PRAVIŠ PROBLEM TAMO GDE GA NEMA: 3 SITUACIJE KADA SMO MI, ŽENE GLAVNI KRIVCI ZA SVAĐU

KAKO DA SE PONAŠATE PREMA STRELCU: NJIHOVE OSOBINE I ODNOSI SA OSTALIM ZNAKOVIMA