in

HOROSKOP ZA DECEMBAR: PRECIZNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA POSLEDNJI MESEC U GODINI

Decembar je period kada većina ljudi svodi račune za proteklu godinu, razmišlja o (ne)ostvarenim ciljevima i već počinje da kuje planove za bolju budućnost u narednoj godini. Možda nije loše da se baš u ovom trenutku posavetujete sa zvezdama! Šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja, otkriva mesečni horoskop za decembar!

OVAN

Kuća karijere će tokom celog decembra biti veoma jaka, pa će vam se sve vrteti oko posla. Biće manjih problema u porodici i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imaćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cenu.

Posao: Zbog velike pažnje koju ćete posvetiti poslu, nizaćete uspehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da “ne skrećete s puta” i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju ponudu za rad u inostranstvu, piše Sunsigns.org.

Novac: Planeta Mars biće dominantna u vašoj kući novca, pa možete da očekujete napredak u finansijskom smislu. Imaćete podršku porodice, pa vam neće biti teško da zaradite čak i veće sume novca. Dobro će vam doći i društveni kontakti sa pravim ljudima.

Ljubav: Ako ne budete kontrolisali svoje ponašanje i makar malo vremena i pažnje posvetili partneru, možete da očekujete sukobe. Slobodni Ovnovi kojima je dosta zabavljanja i žele ozbiljnu vezu, imaće prilika napretek. Osobu koja bi vama odgovarala u potpunosti možete da sretnete među kolegama.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa nervoznim crevima i sezonskim kašljem. Povedite računa i o zdravlju jetre.

BIK

Susret sa jednom osobom napraviće fatalan obrt! Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova. Ljude rođene u znaku Bika kroz ceo decembar vodiće samo jedno – novac. Želećete da ostvarite sve ambicije koje ste zacrtali za 2017, i u tome ćete biti prilično uspešni. U trećoj nedelji meseca, možete da očekujete i neko dalje putovanje.

Posao: Za sve one koji žele da karijeru podignu na viši nivo, ovog meseca za to postoje i realne šanse. Ako budete dali sve od sebe, možete da očekujete velike rezultate već sredinom decembra. Nije izvesno čime ćete tačno biti nagrađeni, ali to će svakako biti povišica, unapređenje ili odlično sklopljen posao, koji će značajno podići vašu reputaciju u očima nadređenih.

Novac: U skladu sa napretkom na poslu, i vaš mesečni priliv na tekući račun bi trebalo da bude bolji. Možete odlično da zaradite i pomažući drugima, bilo da su u pitanju profesionalne usluge ili podučavanje. Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova.

Ljubav: Usamljeni Bikovi će tokom decembra privlačiti samo bogate, lepe i uticajne osobe, a iz tih novih poznanstava mogla bi da se izrodi i velika ljubav. Bikovi koji su već u braku ili dugoj vezi mogu da se opuste i uživaju u svojoj maloj, mirnoj luci.

Zdravlje: Ako se konačno naterate da počnete da vežbate redovno, zdravlje će se značajno popraviti. Poradite na podizanju imuniteta, krajnje je vreme

Blizanci

Najveću pažnju tokom decembra poklonićete porodici, ali će vam i karijera biti u fokusu. Trudićete se da uspešno balansirate između privatnog i poslovnog, ali morate da mislite i na sebe. Pronađite neki vid relaksacije i praktikujte ga često, to bi trebalo da vam bude na prvom mestu.

Posao: Ako tražite posao, sjajne prilike su pred vama. Odlična prilika može da se ukaže preko nekog daljeg člana porodice. Samo budite tačni, vredni i odgovorni, i rezultati ne mogu da izostanu.

Novac: Tek od sredine meseca finansijska situacija će se stabilizovati. Veliki prihod možete da ostvarite kroz realizaciju zajedničkog projekta sa partnerom.

Ljubav: Bićete veoma aktivni, što će vam doneti i dosta prilika da upoznate zanimljive ljude. Ako ste u vezi ili braku, ne započinjite afere, jer će rastanak biti veoma buran, a postoji šansa da ostanete i bez bračnog partnera. Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu.

Zdravlje: Vreme je da otpočnete neki program detoksikacije. Vaše nezdrave navike mogle bi konačno da ispolje svoje posledice, pa je najbolje da to na vreme sprečite. Povedite računa i o štitnoj žlezdi.

5 GREŠAKA KOJE ČESTO PRAVIMO A MOGU NAM UNIŠTITI BRAK

ŽENE SU ODLUČILE: MUŠKARAC NE MOŽE BITI PRIVLAČAN BEZ OVE OSOBINE