in

Horoskop za Veneru u Blizancima od 11. aprila do 6. maja najviše će uticati na ova 4 znaka, posebno u oblasti ljubavi!

Za Blizance:

Hej, Blizanci! Venera se vraća u vaš znak i donosi kulminaciju lekcija iz pomeranja čvorova i retrogradne Venere. Ali nemojte se plašiti, sada ste spremni da se upustite u nove avanture i fokusirate se na odnose u narednih nekoliko nedelja. Važno je da se koncentrišete na svoje emotivne rane i vidite koliko ste isceljenja inkorporirali u poslednjih nekoliko godina.

Sa Saturnom u Ribama koji otvara put ka promenljivim znacima, možete da saznate više o sebi i svom potencijalu. Venera u vašem znaku takođe donosi mogućnosti za ljubav i romansu, ali ne žurite – neka stvari idu svojim prirodnim tokom.

Za Devicu:

Draga Devico, uspeh i moć idu ruku pod ruku sa Venerom u Blizancima. Ova planeta donosi vam inspiraciju, obilje i nove strasti, pa čak i novu ljubav kroz znanje i intelektualnu ekspanziju. Odnosi mogu biti izazovni na početku tranzita, ali kroz komunikaciju možete lako prevazići prepreke. Venera takođe donosi mogućnosti da se povežete sa ljudima koji dele vašu viziju.

U drugoj polovini tranzita kada Venera nije aspektovana sa Saturnom, odnosi sa drugima mogu biti lakši. Ovo je dobar period za početak novih avantura kroz čitanje i sagledavanje svojih ciljeva u karijeri u novom svetlu. Bićete mnogo samopouzdaniji i usmereni na rast i napredak u svom poslu.

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR OD 18. APRILA DO 15. MAJA: Prošlost se vraća na velika vrata, budi spremna na ovo

Pare! Pare! Pare! Njihovoj duši napaćenoj samo pare fale: Samo ovom znaku stižu pare u mesecu Maju