in

Horoskop za Veneru u Blizancima od 11. aprila do 6. maja najviše će uticati na ova 4 znaka, posebno u oblasti ljubavi!

Za Strelca:

Strelče, sa Venerom u Blizancima, harmonija i nove šanse ulaze u vašu kuću partnerstva. Spremni ste da se usredsredite na obnavljanje iznutra i primenu lekcija iz retrogradnog tranzita Venere u Blizancima. Ovo je dobar period da uključite promene u svoju rutinu.

Sa Merkurom koji se sprema za retrogradno stanje u Biku, možda ćete doživeti deja vu u vezi sa starim vezama, ali se ne brinite – naučili ste mnoge lekcije nakon kretanja čvorova u vašem znaku. Druga polovina tranzita otvara put za nova poglavlja, nova iskustva i novu ljubav.

Za Ribe:

Učite kako da izgradite granice ili da se odvojite od starih navika. Sada, kada Venera ulazi u znak Blizanaca, spremni ste da primenite ono za šta vas Saturn u vašem znaku priprema. Sa ovim tranzitom, ako ste u vezi, biće vam izazovno komunicirati sa partnerom tokom prve polovine.

Međutim, tranzit vam takođe omogućava da osetite trenutke radosti i osećaja postignuća, a istovremeno vas uzemljuje. Kreativno, mogli biste da doživite napredak i da se zaljubite u svoje projekte. Energija Blizanaca čini kvadrat prema vašem znaku, ali videćete da postajete strastveniji i motivisaniji da stvarate novi uspeh i gradite za dodatna dostignuća.

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR OD 18. APRILA DO 15. MAJA: Prošlost se vraća na velika vrata, budi spremna na ovo

Pare! Pare! Pare! Njihovoj duši napaćenoj samo pare fale: Samo ovom znaku stižu pare u mesecu Maju