in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ I KAKO DA ZAUVEK BUDE TVOJ

VAGA

Vage čeznu za nečim originalnošću i nekonvencionalnošću. Prija im pažnja, ali ne vole klišee i izlizane načine udvaranja. Udelite im komplimente, hvalite njihovu lepotu i privlačnost i recite nešto poput: “Imaš lepe cipele. I haljinu. I kosu. “. Računajte da ćete biti odbijeni nekoliko puta, ali to je test koji morate da prođete.

ŠKORPIJA

Rođeni u znaku Škorpije zavođenje doživljavaju kao predigru, ali sa njima morate pažljivo da dozirate svoju pažnju. Ništa ih ne odbija toliko kao situacija “sve na tanjiru”. Ne zovite ih često i ne šaljite im često poruke, ostavite utisak da umete da se kontrolište čak i kad vam je puno stalo, igrajte se igre ,,vruće-hladno”. Nakon nekog vremena jednostavno im recite: “Ti si najbolja osoba koju samo upoznao/la u životu i želim te odmah u krevetu.” Škorpije su jako senzualne i fizički odnos m je jako bitan.

STRELAC

Osobe rođene u znaku Strelca najviše privlači humor, a odbija stidljivost i analitičnost. Šalite se kako na tuđi tako i na svoj, ali i njihov račun, ali ne zaboravite na obaveznu dozu romantike u svojim komentarima. Duhovite opaske i dvosmileni zavodljivi komentari su ono na šta padaju.

3 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA SA KOJIMA JE NAPORNO BITI U VEZI

PREDSTAVLJAMO VAM 5 NAJNEUREDNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA